Lens Bersaiz 16mm Jadikan Mata Anda Seperti Barbie Doll dan Ailyl Rozana

| |


anda nak mata yang cantik dan besar seperti ini?.bagaimana caranya nak bermata comel macam Ailyl Rozana?

senang ka caranya . ncuma perlu pakai lens yang dijual oleh beliau seperti dibawah


terdapat beberapa pilihan warna untuk dipakai iaitu seperti dibawah.



bagaimana untuk dapatkan lens nie?haa kena la baca di blog tuan punya tanah=)

sila klik link di bawah untuk maklumat lanjut dan tempahan: 




Bila mata semakin membulat. Korang akan terasa diri macam Barbie Doll sekejap. HAHA




Posted by Ehh!!Blogger on 3:07 PM. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

2 comments for "Lens Bersaiz 16mm Jadikan Mata Anda Seperti Barbie Doll dan Ailyl Rozana"

  1. wahhh! lepas ni leh lah promote blogshop eyka. hehee

  2. eykameow : hehee boleh je yunk

Post a Comment