Cookies Kak Ina KL

| |

siapa yang tak kenal dengan kak ina KL kan?blogger famous amous yang memang fofular dengan KUKIS yang sedap sampaikan bro eyriqazz pun tak tahan dengan kesedapan kukis tu. Nie buktinya.hehe



siap ada pantun lagi

Cookies Kak Ina KL menguja dan sedap sekali
Sekali cuba, mahu order lagi
Action speak for itself, kalau tak percaya cubalah sendiri
Kalau tak sedap, saya sanggup hisap jari ini

memang sedap sungguh nie. So anda bila lagi nak merasa kukis sedap by Kak Ina KL nie?

kepada anda yang nak merasa boleh tanya dengan tuan punya sendiri la iaitu kak ina KL

Tertunailah Hasrat Di Hati  


dan boleh baca review dari Duta Kukis Kak Ina sendiri 



Posted by Ehh!!Blogger on 6:58 PM. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

1 comments for "Cookies Kak Ina KL"

  1. salam ziarah..terima kasih sudi promote kukis akak. Kalau kamu rasa lagi best ek..

Post a Comment