PERHATIAN!! i-Frame Adalah Haram Dalam Polisi Nuffnang

| |

mungkin ada sesetengah dari kalangan blogger yang menggunakan aplikasi i-frame sebagai cara untuk menarik trafik ke blog masing masing. Tapi yang pastinya aplikasi ni adalah haram dan menyalahi polisi nuffnang sama jugak seperti anda membuat fraud click. Untuk maklumat lanjut sila baca entry yang dibuat oleh Orang Perlis Menulis

berikut adalah amaran dari pihak nuffnang tentang penggunaan i frame sebagai penarik trafik palsu

pic credit to Orang Perlis Menulis

maklumat lanjut dan penerangan anda boleh terus ke link dibawah

Nuffnang Cakap 'i-frame' Haram. Carilah Trafik Cara Halal


dan jugak penjelasan lanjut mengenai i-frame oleh DAUSPOZI




DASAR BLOGGER IFRAME - BUAT DUIT PUN DENGAN IFRAME






ingin berkongsi entry menarik?sila klik SUBMIT ENTRY *'

Posted by Ehh!!Blogger on 2:07 PM. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

2 comments for "PERHATIAN!! i-Frame Adalah Haram Dalam Polisi Nuffnang"

  1. hopefully siapa2 yg cari pasal tu dapat lah habuan dia hehe..

Post a Comment