KAD KAHWIN MACAM COKLAT by: Ieda Al-Habsyi

| |

ini adalah entry pertama yang disubmit oleh saudari Ieda Al-Habsyi aka Puan Superwomen. So tahniah ieda sebab anda menjadi orang pertama. sila tepuk tangan reramai**

link yang diberi adalah mengenai KAD KAWIN MACAM COKLAT .Menarik, actually kami di pihak EB tak tau nak place entry ni dalam kategori mana. Mulanya nak letak dalam kategori kedai online tapi ieda bukan nak jual kan kad nie?hehe. so kami letak dalam kategori Ehh!!News iaitu semua berita yang menarik yang pihak admin sendiri post dan bukan submition entry dari anda semua. Maaf cik ieda.

ehh macam ada yang berminat ja dengan kad kahwin macam nie?


kami tak pasti kat mana dan macamna nak dapatkan kad macam nie..mungkin anda semua boleh tanya dengan Ieda sendiri ..sila klik link di bawah =)





berminat untuk submit entry seperti Ieda ?boleh klik SUBMIT ENTRY*

Posted by Ehh!!Blogger on 2:53 PM. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 comments for "KAD KAHWIN MACAM COKLAT by: Ieda Al-Habsyi"

Post a Comment