Tutorial Cara Letak Banner Iklan by TEKNIKBUATBLOG

| |






bagi blogger baru mungkin tujuan berblogging hanya untuk bersuka suka mencari kawan baru. Tapi lama kelamaan hobby dan suka suka tu boleh generate side income yang lumayan. Siapa cakap hobi tak boleh dijadikan kerjaya. Dengan blogging segalanya mungkin. Tengok Redmummy yng kayap rayap tu.

bula blog or website dah mula dapat trafik yang tinggi, mungkin akan ada yang nak beriklan di blog kita selain iklan nuffnang or advertlet . Banner site ni jugak berguna untuk exchange banner dengan rakan rakan blogger yang lain..bagaimana CARA UNTUK LETAK BANNER di blog or website yang tak disediakan ruang ini?



jom tengok cara caranya dalam link di bawah :




credit to : TEKNIKBUATBLOG

anda juga boleh submit entry menarik anda di : SUBMIT ENTRY*

Posted by Ehh!!Blogger on 12:09 PM. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 comments for "Tutorial Cara Letak Banner Iklan by TEKNIKBUATBLOG"

Post a Comment